Tips bij het creëren van de perfecte outfit

Perfecte outfit feature image 01

Samenvatting Artikel

Zo creëer jij de perfecte outfit

Wil jij de perfecte outfit creëren en ben je op zoek naar de beste tips hiervoor? De perfecte outfit is een outfit waarover nagedacht is. Een outfit waarbij alle kledingstukken bij elkaar passen en als geheel de aandacht trekt. Een perfecte outfit is ook een outfit die jou laat stralen. Maar hoe creëer je deze outfit precies? Daar vertellen wij je in dit artikel alles over. Lees snel verder en ontdek meer!

Draag meerdere lagen

De perfecte outfit creëren doe je onder andere door meerdere lagen te dragen. Door meerdere laagjes te dragen, oogt je outfit net wat interessanter. Zo kun je bijvoorbeeld een gilet over een tuniek dragen of een trui over een blouse. Als je speelt met verschillende materialen, texturen en lengtes creëer je een unieke outfit die meteen de aandacht trekt op straat.

Stop je shirt in je broek

Een basic look is ook eenvoudig sophisticated te maken door gewoon je t-shirt in je broek te doen. Wanneer je je t-shirt in je broek doet, oogt het geheel al snel chiquer. Doe je alleen de voorkant van het shirt in je broek, dan creëer je meer een casual look.

Rol je broekspijpen om

Wil je jouw outfit er nog stijlvoller uit laten zien, dan is het zeker aan te raden om je broekspijpen om te rollen van bijvoorbeeld je skinny jeans, boyfriend jeans of mom jeans. Jouw outfit is daarmee meteen on trend. Sla je pijpen van je broek tweemaal om en je bent ready to go!

Stroop je mouwen op

Wanneer je je outfit ietwat saai vind maar niet precies weet hoe je hem net even wat leuker kunt maken, kun je ook gewoon je mouwen opstropen. Wanneer je meerdere lagen aan hebt, zoals bijvoorbeeld een blouse onder een trui, geeft dit je outfit net even wat extra’s. Meer hoef je niet te doen.

Zorg voor schone schoenen

Een perfecte outfit kan niet zonder schone schoenen. Afgetrapte schoenen kunnen echt afbreuk doen aan jouw outfit. Daarom is het belangrijk je schoenen regelmatig te poetsen en/of de veters te vervangen als deze verkleurd zijn. Bekijk eens welke middelen geschikt zijn voor het schoonmaken van jouw schoenen.

Combineer iets langs met iets korts

Wat ook heel trendy is, is het combineren van iets langs met iets korts. Denk bijvoorbeeld aan het combineren van een lang vest met een kort rokje of het combineren van een kort jasje met een lange broek. Zo breng je wat meer leven in jouw outfit.

Vergeet de accessoires niet

Vergeet ook niet de accessoires toe te voegen aan jouw look. Zonder is jouw perfecte look namelijk niet compleet. Je kunt hierbij denken aan een sjaal, oorbellen, een mooie ketting of armband of meerdere ringen. Accessoires kunnen jouw outfit maken of breken. Zorg ervoor dat je niet teveel accessoires draagt, maar kies voor subtiele accessoires.

Ook de perfecte outfit creëren? Bekijk onze tips bij het shoppen van fashion.